Dobrodošli u DENTALNI TURIZAM Bosne i Hercegovine!

Nalazite se na portalu posvećenom razvoju dentalnog turizma Bosne i Hercegovine. Osnovna ideja ovog portala je da bude veza između stomatoloških ordinacija u BiH i pacijenata širom sveta. Namjera nam je da na jednom mestu posjetioci dođu do pouzdanih i kvalitetnih informacija kako iz oblasti stomatologije tako i bogate turističke ponude Bosne i Hercegovine.

Šta je DENTALNI TURIZAM?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma koja predstavlja pojavu da mnogi ljudi putuju van granica svoje zemlje kako bi uradili stomatološke intervencije. Moglo bi se reći da je to odmor u službi dentalnog zdravlja. Glavni cilj ove ponude je da po izuzetno prostupačnim cijenama van zemlje Vašeg boravka obavite preglede i liječenja po najsavremenijim metodama kao u inostranstvu, spojite ugodno s korisnim i provedete nezaboravan odmor sa svojim najmilijim.

Zašto DENTALNI TURIZAM?

Glavni razlozi koji dovode do porasta popularnosti dentalnog turizma u Bosni i Hercegovini su znatno niže cijene stomatoloških usluga od cijena u zemljama Evrope ali ne i kvalitete. Naprotiv, stomatolozi su opremljenim savremenom stomatološkom opremom te pružaju kvalitet jednak u zemljama Evrope a možda i bolji. Uz sve to imate i mogućnost brzog i jeftinog putovanja do željene destinacije. Takođe, motiv je upoznavanje drugih država i kultura. Jednom rječju spoj lijepog i korisnog uz uštedu značajne sume novca.

Zašto Bosna i Hercegovina?

BiH je veoma interesantna dentalnim turistima jer pored niskih cena nudi veoma kvalitetne stomatološke usluge. Stomatolozi iz Bosne i Hercegovine su među najtraženijim stručnjacima u svetu upravo zbog kvaliteta obrazovanja i prakse koja se nudi tokom studiranja. Samo oni koji su završili Stomatološki fakultet, prošli praksu, specijalizirali u određenoj oblasti i dobili odgovarajuću licencu, mogu obavljati stomatološke intervencije. Takodje, dobar geografski položaj i saobraćajna infrastuktura čine da se vrlo brzo i jeftino može stići do željene destinacije.

UŠTEDITE I DO 75% na svom dentalnom tretmanu uključujući i putne troškove! Posjetite i upoznajte Bosnu i Hercegovinu!

KONTAKT

Pošaljite nam upit vezano za oglašavanje i mi ćemo vam poslati odgovor vrlo brzo.

Sending

©2024 DENTALNI TURIZAM. Sva prava zadržana.
E-mail: info@dentalniturizam.ba
Tel:+387 66 655 725

Log in with your credentials

Forgot your details?